manggester

Saturday, April 9, 2011

Tupai Cute | Edisi Slow-mo


disini aku letakkan dua video yang sama tetapi mempunyai kelajuan pergerakan yang berbeza. cuba korang tengok perbezaannya. video pertama adalah video pergerakan tupai pada kelajuan biasa. dan video kedua merupakan video yang sama tetapi telah di slow motion-kan. dan vido kedua itu menyerlahkan ke-kiut-an tupai tersebut. tetapi ini bukan Sandy The Squirrel ye. satu-satunya tupai yang hidup didasar laut. haha.






7 comments:

-aqmalazmi- said...

alahai comell gileee :P

Fahmi said...

kalau tupai mcm sandy tu wujud, kesian tuan dia... nak kena sediakan akuarium tmpat dia tinggal...

lepas tu kalau tupainya marah... habis tuannya kena kerate... :-D

**::CIKNUURUL::** said...

eeee,tomey3,.hehe,.

manggosteen said...

@-aqmalazmi- & **::CIKNUURUL::**: comel kan.hehe.

manggosteen said...

@Fahmi: ahahaa.sandy tu dah la hidup dlm air...pastu nak buat umah kaca dlm air lak..nak kena wat baju angkasawan lagi..kah kah kah..

ainzoo said...

mmg bgos kolo wat study utk animal behaviour ;)

dedulu aku ade gak wta study ni..tapi kat arnabun ...


siyes tomei itu skirrel :D

manggosteen said...

@ ainzoo: pasni ley study tuk tupai lak la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails