manggester

Saturday, April 30, 2011

Segmen Weh! Halah, die bukan nak baca pun apa aku type

nak join? klik sini


kehadapan kawan-kawan sekuliahku yang dikasihi. tinggal beberapa hari saja lagi kita boleh berkumpul dan bergosip-gosip secara live. tinggal beberapa hari saja lagi kita boleh menpuk tampar secara body to body. tinggal beberapa hari saja lagi kita boleh bergelak ketawa bersahut-sahutan. kerana kita akan meninggalkan tempat ini dan mencari haluan masing-masing. melata diatas bumi mencari sesuap nasi buat diri serta demi orang yang tersayang. kita pernah rasa bahagia bersama, kita pernah rasa derita bersama. anggap lah ini satu kenangan buat selama-lamanya. semoga jalinan suci kita akan terus terjalin dengan eratnya. bak kata tivisembilan 'jauh dimata dekat dihati'. salam sayang penuh mesra dari mangges~

8 comments:

Abang Zam said...

alamak...tacing la der..aku pun pernah jugak..sekarang nasib baik keepintouch lagi

chill..hehehe..btw, thangs juin ok?

nt aku review best2

ainzoo said...

Ececece..entri ade bau tacing2 ati pulak...
Adat le tu...btemu, bpisah...asalkan x lost kontek udah... :)

Ini Kisah Tia said...

setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan ..

d_tieah said...

Aku ade baca pasal segmen ni.. Tu pun tertengok kat fb.. Trus bukak link blog abang zam.. Teringin nak buat tapi kesuntukan masa lah.. Geram!

Entry Terbaru : Osama Bin Laden Meninggal Dunia ; Hanya Rekaan Tipu Helah Amerika Syarikat???

manggosteen said...

@Abang Zam:ahahaha..dah nk last2 ni..tacing2 la..

manggosteen said...

@ainzoo : tu la pasal..seb baik skang ada fesbuk..senang sket nk contek2..

manggosteen said...

@ Ini Kisah Tia:betul3x..harap2 dpt bersua lagi..

manggosteen said...

@tieah: ahahaha..ko try la curik2 masa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails