manggester

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



Q : siapa yang mempengaruhi anda membuat blog
A : sebenarnya tiada siapa yang 'mempengaruhi' aku buat blog ni. tapi aku cume 'terpengaruh' dengan matdin sebenarnya. hari-hari aku tengok dia asyik menghadap blog saja. apa yang bestnya entah aku pun tak tahu. jadi sebagai seorang yang suka jaga tepi kain orang atau suka mengambil tahu. haha. aku pun mula lah mengusha-usha blog dia. dan aku pun sibuk nak mencuba. maka sampai kehari ini aku masih berblog. tapi matdin dah kurang berblog kerana sibuk membuat projek 'fyp'nya. mungkin lepas ini dia akan membuat 'come back'.

Q : siapakah sumber inspirasi anda?
A : sumber inspirasi aku yang utama adalah pembaca. walaupun pembaca blog ni tak la ramai sangat pun. tapi kalau ada minimum seorang baca entry aku pun sudah lah. sekurang-kurangnya ada juga yang sudi baca walaupun mungkin lepas tu dia menyumpah-nyumpah sebab entry macam sampah. sumber inspirasi aku yang kedua adalah tieah. sebab dia rajin dok melepak kat blog aku sambil mensemak-semakkan blog aku ini. dan dia juga selalu menyemakkan link blog aku dalam entrynya. tapi dia pun dah kurang berblog kerana sibuk nak exam sekarang ni. dengan kesengalannya mungkin dia tengah ambil pepriksaan SPM paper April. kah kah kah.




21 comments:

bersama kak Es said...

keep on blogging eh..:)

manggosteen said...

@ bersama kak Es :ok..thanks..

azizul said...

sinngah dari segmen..selamat berkenalan..hihi

Entri Terkini; SEGMEN: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! | AZIZUL HAKIM

azizul said...

sinngah dari segmen..selamat berkenalan..hihi

Entri Terkini; SEGMEN: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! | AZIZUL HAKIM

putERi-kAtEk said...

katek singgah,,,,

teruskan berblog ye

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

cik gege said...

jengah-jengah blog manggis...
cik gege pun join segmen ni..

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

el-janna said...

yay sampi sini dhhh

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging...^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

nadiemsharmz said...

salam....
golek2 dari segmen incik beng!
hepi blogging!!!....

osHin said...

singgah dari blog ben :)

fuuyooh said...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Gula-gula benci dengan aku

4k3m[PIJA] said...

singgah dari segmen abg ben =)
salam kenal...
keep blogging yarh !

Pembawa_Wacana said...

PW singgah dari senarai bloglist...:)

fashah84 said...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

NiSha said...

waaa pembaca jadi sumber inpirasi.. betul3.. tanpa pembaca aper la blog kita kan...
salam santai dari segmen abg ben..

Nisha singgah and follow sini..

http://heandsheloves.blogspot.com

mizzkechique said...

salam ziarah dari segmen abg ben.. salam kenal.. =)

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer)..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

..miss hana.. said...

helop mangosteesn!
sori baru dapat membalas kunjungan =)
hikhik...
sonok jugak join segmen abg ben ni,ramai kawan =)

Lulu caldina said...

chelsea fan datang..cepat buka carpet biru

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails