manggester

Thursday, April 21, 2011

muka cool hati gementar


dari semalam bawa kehari ini hati aku benar-benar begetak kencang. kerana pada tengah hari ini aku akan disoal siasat oleh panel-panel projek tahun akhir aku. 10 minit masa yang diberikan akan merumuskan segala usaha aku selama satu tahun ini.

dengan slide presentation yang aku baru siapkan pagi ini, aku amat berharap para panel dapat bersikap baik tanpa ada niat untuk menyerang aku dari segenap sudut. sekarang ini aku sedang cuba meng'cool'kan jiwa dan raga walaupun muka aku dari semalam dah cool. sekejap lagi ia akan bertambah cool disebabkan kesejukan ketakutan. haha.

semoga aku lebih nampak berkeyakinan seperti brader kat atas ni. go mangges go~


:: chelsea menang lagi pagi tadi. dah rampas number 2 dari arsenal. terbaek~

4 comments:

Dekcik said...

selawat bnyk2..

entry terbaru singgah lah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kerana-cinta-kau-murtad-eh.html

manggosteen said...

@Dekcik: insyaallah..thanks..

d_tieah said...

Kau imagine je panel panel tu lisa surihani.. Hahaha.. Pasti kau seronok je nak dengar soalan yang keluar dari mulut dia.. Ngee :)


Entry Terbaru : Skrip Dialog Usop Wilcha Jadi Sebutan Setiap Hari

manggosteen said...

kalau yg soal tu lisa surihani kompom aku tak jawap punya.syok dok tenung muka dia je..ekekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails