manggester

Sunday, April 17, 2011

Hari Tua Tieah

hari ini adalah hari lahir salah seorang pengunjung tegar blog aku iaitu Tieah.
kalau korang nak wish beday kat dia, korang boleh klik link kat bawah ni :



lagu kat bawah ni khas aku tujukan untuk kau tieah. kah kah kah~
semoga dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu!





4 comments:

cikmima said...

happy bufday

Salam Ziarah
mey join "moment to be remember Giveaway" mima||
http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

manggosteen said...

@cikmima:ok2..

d_tieah said...

Perghhh.. Terharu siot! Asal tak link lan dalam fb.. Huhh! Kau tahu tak yang aku busy sangat sampaikan nak call kau pun tak sempat.. Memang tak diguna pun.. Akak aku je guna untuk call.. Maybe sebab kecewa BN kalah kot.. Dah tu mak bapak aku pun baru balik dari Kl.. Jadi nya macam macam citer lah.. Ngee :) Pastu sibuk plak nak exam esoknya.. Huhh! Pastu next week bz lagi dengan exam.. Mula selasa lepas takde exam dan aku kerja.. Tu yang dapat o9.. tapi masalah plak bila line internet cam siput bai.. Gggrrrrr.. Memang menyakitkan hati.. UV pun turun ke 1++ jek.. Haish! Btw, thanx..


Entry Terbaru : Skrip Dialog Usop Wilcha Jadi Sebutan Setiap Hari

manggosteen said...

haha..tu la pasal..lagipon aku bizi gile mlm tu..kalau ko call pon mesti tak byk citer punya..ml pressure kot mlm tu..projek tak siap..report tak tentu arah..

haha..abeskan la exam..aku pun start exam minggu dpn..2 paper je..rabu ngan jumaat..pastu enjoy..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails