manggester

Wednesday, April 6, 2011

Silap mata yang silap | Edisi Gagal


kita memang selalu menonton silap mata yang menunjukkan ahli silap mata memotong-motong badan pembantunya yang berada di dalam kotak. selalunya kita dapat melihat ke-terer-an ahli silap mata tersebut. kali ini aku nak tunjukkan macam mana ahli silap mata melakukan kesilapan.


video

menurut pengulas video itu, pembantu ahli silap mata yang terbunuh itu merupakan isteri kepada ahli silap mata tersebut. sudah-sudah lah buat silap mata yang sebegini. buat magik daun terup je sudah~

tapi aku tak tahu sejauh mana kebenaran video ini. sebab semua di google masih keliru dengan video ini. kena hantar video ini kat Polis Malaysia supaya mereka boleh pastikan ketulenan video ini seperti video seks ketua pembangkang tu. kah kah kah!

10 comments:

ainzoo said...

huhu..tak payah main silap mata la.main enjet2 semut je sudeehhh... ;)

manggosteen said...

@ainzoo: main enjit2 semut udah mcm hantu kak limah la pulak..kekekeke

d_tieah said...

Rajin kau layan youtube ek.. Aku kalau orang tak letak video menarik dalam blog memang aku tak tau lah.. Sebab banyak blue dalam tu.. Takmo tambah dosa.. Ngee :) Haish, ape best sangat ke buat magic ni.. Maybe dia tak habis belajo lagi kot.. Tu yg tersilap beso tu.. Atau dia tertinggal sepatah perkatan mantera dia lalu jadi lain plak.. Ngee :) Aku rasa tulen lah kot video ni.. Hahaha.. Nantilah suruh pakar tempatan kita cek.. Wakakaka..


Entry Terbaru : Bukan Blog Lucah Tapi Gambar 18SX ; Apakah???

Azroy Bin Kassim said...

woo!! 0_o.. gila ouh!!

ayat last tu mmg tak tahan.. lawok2.. kah kah kah..

manggosteen said...

tieah: ahahaha..aku mmg dengar lagu selalunya dari u-tiub..kekadang je layan playlist dlm pc..tenet laju..tu yg suke buka u-tiub tu..

haha..aku pun rasa tak cukup mentera nya lagi kot..kekekeke

manggosteen said...

@Azroy Bin Kassim: ahahaha..layan aje..polis mesia antara polis terhebat kot..haha

storyfromme said...

ngilu gila tengok.memang nyesal tak sudah la magician tu.

manggosteen said...

@storyfromme:hahaha..terasa kat tengkuk ke?kalau betul la video ni mmg menyesal tak sudah la laki tu..

Sandra Ann said...

kepala patung tu berhantu kot..

manggosteen said...

@Sandra Ann: erk..tu kepala org ar..bukan kepala patung..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails