manggester

Monday, August 2, 2010

sUpERmarKET dAlaM uTHm?? [ via vetol ]


biar betol uthm ada supermarket besar camni kat dalam kampus??hehe..bukan la..ini adalah library baru uthm la..baru siap dan dirasmikan tahun ni..memang besar..5 tingkat lagi..letih jugak la kalu nak berjalan-jalan dalam pustakaan ni..sejak dibuka baru 2 kali aku masuk dalam ni..sejuk bukan maen lagi..letih menapak kat dalamnye..yang bestnya semua ada kat dalam ni..ada buku.hehe..nama pon perpustakaan,mestila ada buku..selain tu ada lab komputer..cafe(belom buka lagi)..dewan kuliah..dan ditingkat atas sekali ada bilik naib canselor uthm..

kalau korang berkesempatan boleh la datang melawat perpustakaan ni..

2 comments:

fahmi087 said...

Dah siap dah library tu... huhu nak gak masuk library tu... lama betul tak ke parit raja... last masa konvo dulu.

eh zul cuba enablekan pg setting kemudian cari-->Who Can Comment? kemudian pilih -->Anyone - includes Anonymous Users

baru mesra pengguna sikit. dia bg option utk visitor pilih name dan letak address website dia org.

manggosteen said...

dah siap dah..
mai la dtg..

ok thanks..
aku g setting jap..
budak baru la katakan..mana tau..
hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails