manggester

Friday, March 18, 2011

Cinta Sejati!

Chris Medina dan Juliana Ramos

di youtube sekarang ni tengah femes lagu 'What Are Words' dari peserta Amarican idol iaitu Chris Medina. lagu ni ditujukan khas kepada tunang beliau (Juliana Ramos) yang mengalami kerosakan otak.

dua tahun lepas Chris telah melamar Juliana di Starbuck iaini tempat kerja Juliana. dan kisah sedih ini bermula ketika Julie memandu pulang dari bekerja pada Oktober 2011. kemudian berlaku kecelakaan dan mengakibatan kerosakan otak Julie. perkahwinan mereka terpaksa ditangguhkkan disebabkan oleh kerana masalah kesihatan dan peningkatan kos rawatan.

ketika ujibakat AI

ketika ujibakat American Idol Chris telah diminta oleh juri supaya membawa Julie bersama kedalam dewan ujibakat. Julie sungguh teruja apabila mengetahui bahawa Chris layak memasuki AI untuk tahun ini.





:kat bumi ni susah nak jumpa lelaki macam ni dah. tinggal mamat ni dengan aku je. kah kah kah !

6 comments:

Azroy Bin Kassim said...

baguih na..

manggosteen said...

@Azroy Bin Kassim :bagus kan..diia sanggup jaga tunang dia walaupu n keadaan mcm tu..

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

terharu ak babe..

Fahmi said...

bagus betul mat saleh sorang nie...

aku rasanya sbb dia betul2 sayangkan tunang dia tu bukan sekadar suka kerana rupa or harta or lain2...

hehe anyway, aku tak layan AI nie.. aku faham tak faham je... cerita ni :-D

yg penting pasal sorang mamat yg dapat masuk AI dan tunang dia mengalami kemalangan dan dia sayangkan tunang dia dia tu...

manggosteen said...

@Fahmi:betul tu..ini baru namanya cinta sebenar..bukan time cantik je syg..bila dah huduh buang terus..aku kadang2 je layan AI itu pon kalau teringat..seronok tgk time ujibakat je..lawak2..

manggosteen said...

@Siti Nur Fatimah Mohamad Ali :terharu kan..sadis giler..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails