manggester

Sunday, March 20, 2011

Anda 'sakit hati'? sila laporkan kepada SKMM



berita dari Malaysia Kini (19/3/2011)

sekarang ni blogger-blogger harus lebih berhati-hati dalam menulis blig. ini kerana pihak Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia boleh bertindak kepada anda jika mendapat laporan daripada mereka-mereka yang sakit hati dengan isi kandungan blog anda.

orang pertama yang telah disoal siasat oleh SKMM adalah blogger Mohd Nur Hanief Abdul Jalil. ini kerana ada orang teah sakit hati dengan kandungan blog beliau. aku ada jumpa satu blog tapi tak pasti sama ada ini blog hanief tu. nampak gaya macam blog dia. click here



::kita memang bebas bersuara! kah kah kah!

8 comments:

Aku dan Cabaran SEO said...

tu mmg blog dia pun...

dari dulu dari negara kita mengamalkan kebebasan bersuara...

ni mesti kes kambing hitam kot... boleh tahan gak kandungan blog dia tu... panas... siapa yg buat mmg terasa la...

FLOM :-D

manggosteen said...

ahahaha..kebebasan bersuara yang membebaskan mereka menghukum kita..

CIK TOM said...

hurm..bahaya jgk kalau jd kes camtu ek..nak try terjah blog hanief la...

manggosteen said...

@CIK TOM:ahahaha..g terjah..

d_tieah said...

Perghhh.. Dasyat owh.. Ngee :) Tetiba aku rasa seram sejuk plak..

Entry Terbaru : Video Bloody Wealth/Harta Berdarah Taib Mahmud

manggosteen said...

tieah:bahaya oo skrg..tak ley nak luahkan sgt..

Aku dan Cabaran SEO said...

weh, zul mu tak nak blogger yg tiba2 terkenal ke... hehe...

isu politik panas2, lepas tu tulis pun guna ayat panas2... sekejap ke boleh masuk paper :-)

hehe... kalau buat gitu nmpak sangat yg kita tergolong dalam golongan pembangkang :-D

manggosteen said...

Fahmi:tanak aku jd popular sbb tu..sian kat famly aku..ahahaha..nk tulis bende2 camni kena ada ilmu..ada kabel..baru senang..kalu kita yg biasa2 ni tulis.silap2 kena sumbat tak kuar2 dah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails