manggester

Tuesday, March 29, 2011

Burung Twitter terbang-terbang di beLOg mAngGes | Edisi Share Tutorial



Kali ini aku nak kongsi ilmu yang baru aku dapat dua atau tiga minit lepas. kalau korang perasan, blog aku ada burung twitter yang sedang suka-menyukai terbang sambil lepak-lepak. ha..ini yang aku nak kongsi ni.

aku jumpa tutorial ini dari blog cdiqlife. disebabkan aku tak reti nak copy coding tu maka aku jemput korang pergi ke blog beliau.


tangkap burung tu korang boleh follow twitter aku.itu pun kalau nak follow la..hehe

:: hari ini aku ada lawatan ke Port Dickson. maka dengan rasa hibanya aku tak dapat nak melawat blog anda semua. kalau sempat pun cuma pada waktu malam nanti.

10 comments:

cik fara @ fanadz said...

comel gile burung twitter tu! :D

d_tieah said...

Aku tak suka tengok burung ni terbang2.. Hahahaha.. Lelaki memang suka burung dia terbang2 ni.. Aku tak.. Ngee :)

*Cam lucah je komen aku

Entry Terbaru 1 : Amy Search Pengetua AF Musim Kesembilan?

saher said...

burungnye x berkicau pun..huhu..

Abang Zam said...

ahaha..cool gila..dulu dah penah pasang..last2 aku buang
haha

New entry : Mendidih Bersama : Nizam Kaki Clubbing

manggosteen said...

@cik fara @ fanadz :haha..try la wat..

manggosteen said...

@d_tieah:ahahahaha..jauh betul pemikiran ko eh..kekekeke

manggosteen said...

@saher:nanti aku suh dia berkicau lak..

manggosteen said...

@Abang Zam :haha..nape buang..haha..

Fahmi said...

jumpa gak tutorial pasal burung twitter terbang nie... selalu je tgk kat blog orang lain... :-)

nk tgk macam mana dia orang coding utk buat jadi gitu :-D

manggosteen said...

@Fahmi:try la wat coding utk bende lain lak.kekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails