manggester

Sunday, May 15, 2011

lu langsi. wa biasa-biasa saja.


kelmarin aku menonton filem kongsi. bagi aku filem itu biasa-biasa saja beserta dengan plot yang tidak berkesinambungan dan jalan cerita yang agak berterabur. lakonan yang berlebih-lebihan serta dialog-dialog yang berulang-ulang.

aku tulis sikit sahaja kerana aku tiada mood untuk menaip. harap-harap filem malaysia akan bertambah maju. ini bukan kutukan tapi ini adalah kritikan membina. aku sudah berada di taiping. bercuti dahulu sebelum berpraktikal.


:: nurkasih 19 mei
:: pirates of the caribbean 19 mei

7 comments:

azrijohan said...

wooo..ramai ckp cite ni hancusss

ainzoo said...

aku ni jenis laaaaaaaaaaaambat gila nk nengok citer2... awal tahun ni br aku nengok seme drp seboring2 pisau cukur& aku masih dara smpi la ke HKLBR , Adnan Spempt dll (tp yg pastinya b4 ABPBH 2010). byk sgt komitmen smpi xbkesempatan layan citer2 melayu.

hmm lu kongsi lu mati ni, alamatnya, aku nengok 2tahun yg akan datang :)

aqmalazmi said...

actually dah agak pon..
kalau cite melayu mmg mcm tu..
so mmg tanak tngok pon..
huhuhu..
sorry

manggosteen said...

@azrijohan\:betul..surat kaba pon kondem citer ni..

manggosteen said...

@ainzoo:ahahaha..kongsi ni ko tak yah tgk pon tak pe...kekeke

manggosteen said...

@aqmalazmi: tak sume citer melayu..ada gak yg gempak..tapi yg ni mmg hancor giler..

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails