manggester

Wednesday, May 25, 2011

Filem KL Hamster


lu orang sebok nak tengok abang long KL Gangster. ni gua jumpa video kat youtube cerita abang long gak. hamster abang long sudah mampos. lu orang layan dulu. gelak kemudian. gua dah gelak dah.


:: gua guna 'gua' 'lu' 'gua' 'lu' sebab pengaruh movie KL Gangster.
:: walaupun gua tak suka samsol usop berlakon, tapi gua nak tengok gak sebab ada aron ajis.

7 comments:

d_tieah said...

Tak minat! Aku nak nur kasih jugak.. Hahaha.. Citer camni aku takde feel nak tengok kat pawagam.. Tunggu time raya lah.. Sure astro atau tv3 mainkan.. Baru aku tengok.. Hehehe.. Tak pun tunggu dvd keluar kot..

Entry Terbaru : Ketagihan Facebook??? Ada Ubatnya..

Marcella said...

wa..terbaik la KL Hamster ni..heheh..
tumpang lalu
http://memetikdurian.blogspot.com

manggosteen said...

tieah: meh dtg shah alam..aku kat shah alam ni..aku blanja tgk nurkasih...ahahaha

manggosteen said...

@marcella: hahaha..mmg terbaik..video dia cool lah..

Syuxer said...

ada bakat KL Hamster ni..video dia cam real tpi kelakar la gak..eheheh

Azroy Kassim said...

Cam siot. Haha. Sul tu mmg x best blakon. Tp cite2 die boleh tahan la. Realistik gadoh2..

manggosteen said...

@Azroy Kassim:haha..betul2..citer dia ok la..lgpon duit byk..boleh buat citer bagus2 skiet..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails