manggester

Wednesday, May 11, 2011

Malaysia's Next Top Female Blogger 2011


di sini aku sebagai seorang lelaki tulen yang tidak boleh menyertai peraduan ini ingin mempromosikan peraduan 'Malaysia's Next Top Female Blogger 2011' kepada semua blogger-blogger wanita untuk menyertainya. blogger-blogger wanita perlu menyertai peraduan ini kerana peraduan ini agak unik. selain itu hadiah yang ditawarkan juga begitu menarik.

peraduan ini ada syarat-syarat yang telah ditetapkan dan peserta juga perlu menjawab beberapa soalan yang boleh mempengaruhi sandra azwan untuk anda mereka sebagai pemenang. cakap banyak pun tak guna. kalau anda rasa anda adalah blogger wanita, anda diminta untuk menyertai peraduan ini. tekan ini untuk sertai.


:: aku suka lepak blog sandraazwan sebab aku suka tengok fesyen-fesyen rekaannya.

6 comments:

storyfromme said...

macam best je.

d_tieah said...

Agak agak aku layak tak??? Hehehe..

manggosteen said...

@storyfromme : jon2..hadia best woo..

manggosteen said...

@tieah: semua blogger wanita tulen layak utk menyertainya..haha..

SANDRA AZWAN said...

Salam....thanks dude kerana sudi berkongsi+promote contest nie....

p/s: Kene belanja minum kalau mcm nie! hehe

manggosteen said...

@SANDRA AZWAN: ahahaha..tak de hal la..nak join tak bleh..promote je la..tapi hadiah serius best..rugi betul sapa tak join..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails