manggester

Friday, May 27, 2011

cilok-cilok macam orang 'key ell'


:: dalam kereta otw ke mydin.

''aku tak cekap lagi bawa motor kat sini. nak cilok-cilok macam orang 'key ell' time jem'', jelas shahrul (bukan nama sebenar) setelah melihat orang key ell cilok-cilok bawa motor.

''jangan cilok-cilok. bahaya. nanti eksiden aku malas nak melawat kau kat hospital'', ulas soffi kepada shahrul.

aku hanya senyum. pandu cermat, jiwa selamat. tambahan lagi bila berada ditempat orang.


8 comments:

aqmalazmi said...

jgn nak cilok lah..jatuh kang!

manggosteen said...

@aqmalazmi: tu lah pasal..susah je org nk g mlawat kat spital nanti..

kemboja said...

lor tu jer storinyer.. hehe.. kira mat sempit la ni.. huhu kalau nak bahaya, bahaya sorang2 dah ler.. kang pengguna jalan raya yg lain jd mangsa.. huhu

d_tieah said...

Orang key ell ek??? Hahaha.. Aku tak suka cilok tapi kalo dah jem kena jugak woo.. Hahaha..

Azroy Kassim said...

Ouh. Kalau tak cilok memang lmbt la sampi ke destinasi.

manggosteen said...

@kemboja :nasihat tu..jgn cilok2 sgt..nanti susah..haha

manggosteen said...

@tieah:sementara waktu ni aku jd org key ell jap..duabulan je..ahaha..cilok dgn berhati-hati la..

manggosteen said...

@Azroy Kassim:betul2..tapi kena cilok dengan cermat..agar jiwa selamat..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails