manggester

Thursday, December 16, 2010

Kontest Blog Terkemas


Yeah! Hari ini aku nak join contest lagi..Sekarang ni aku rajin join contest-contest ni sebab sempat untuk berblogwalking buat entry contest tersebut..

Maka dengan ini saya mengumumkan untuk menyertai 'Kontest Blog Terkemas' anjuran 'Me and My Blog'..Caranya mudah saja iaitu..Follow blog tersebut..Buat entry berkaitan dan hantar link di blognya..Semudah ABC..Dan satu lagi perlu tag 3 orang..mereka yang terpilih adalah :

ok..yang di tag tu harap-harap dapat join la..mengimarahkan contest katakan..ahahaha..

11 comments:

Fahmi Raazali said...

rajin betul ko join contest yek... huhu... aku belum penah join apa2 contest tahun nie :-)

manggosteen said...

join je fahmi..untung sabut timbul..untung batu tenggelam..

hannafauzann said...

tq join ! good luck yeah ! :D



xoxo hanna & fie

zanna said...

Seronok tengok semangat membara

fyna said...

nk join gak la....

YanaMIB said...

gud luck!


sy draft dlu k =)

manggosteen said...

@hannafauzann: ok..tq sbb anjurkan contest!

manggosteen said...

@ zanna: haha..semangat time cuti ni..byk masa free..

manggosteen said...

@fyna dan @yanaMIB:selamat berjoin!

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

semoga berjaya! ;-)

manggosteen said...

@sandra azwan:thanks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails