manggester

Saturday, December 11, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI




assalamualaikum..aku hari ni terjalan-jalan ke blog-blog orang..dan secara tiba-tiba aku terbaca satu blog yang menganjurkan satu contest yang agak menarik..iaitu feel free to fly..ia dianjurkan oleh blog feel free to fly gak..

contest ni meminta peserta untuk membuat satu entry tentang gambar korang yang sedang melompat..kan trend sekarang memang suka gambar melompat..termasuk lah aku..jadi kat sini aku pon mem'paste'kan gambar lompat aku tu..letak caption best kat bawah gambar tu sekali!

Daniel terbangkan aku!


hadiahnya yang paling penting..iaitu:

1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

huh..memang best pon hadiahnya..biasanya aku beli perfume dewberry ngan apple bodyshop yang tiruan je..kalau menang contest ni,boleh la merasa pakai yang ori..ahaks!

ok..contest ni memerlukan aku untuk men'tag' at least 3 kawan-kawan blogger lain untuk join sekali..jadi aku nak tag lebih dari 3 :


harap-harap korang join..sebab kalau korang menang,kita share2 ye!





:: sebenarnya banyak lagi gambar lompat..
tapi owner contest bagi letak satu je..
nanti aku buat entry lain pasal gambar lompat saja!

8 comments:

mr.F said...

ok proceed...tengs sebaba sudi join n all the best =)

manggosteen said...

ok thanks!

sukahaha said...

wangila mangges lepas ni hehe..

manggosteen said...

mmg dah wangi dah..
nak try body shop tiruan ke mat?
meh amek kat laci tu..

ucent said...

ok.searching utk gmbr lompat!

manggosteen said...

@ucent..wa tau lu byk lompat2..
gud luck bro!

dikdah said...

hehehe..nice pic

manggosteen said...

@dikdah..thanks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails