manggester

Sunday, December 12, 2010

Free Domain by BroFramestone.com


kali ini aku di'tag' oleh mat din untuk contest best ni..dapat free domain kalau menang..aku pun tak berapa reti domain-domain ni..kalau menang baru la aku tanya pada yang pakar..tu pun kalau menang la..kahkahkah..

kalau korang nak join,korang boleh tengok kat sini > http://www.broframestone.com/2010/11/contest-free-domain-dari-broframestone/
sebelum 12 December 2010 selewat-lewatnya 11.59 tengah malam

jumlah yang mangges teka RM515.30

Mangges nak tag:






:: siap keluarkan kalkulator nak kira duit tu!

7 comments:

missSenget said...

waah~ kene tag..
miahaha..

jap2..tgh cari pnjam jari member nk kira duit.. wuwwu

Bro Framestone said...

bro dah masukan dalam list

thank coz sudi join

manggosteen said...

@miss senget..haha..cukup ke jari membe tu..bape ramai nk guna..ahahahaha..

manggosteen said...

@Bro Framestone..tqvm bro..!

atie said...

alamak mangges..terlepas tag encik manggess..ampun2..sibuk bercuti dr jumaat ke isnin..hari ni br tgk blog..haih..ampun2..

manggosteen said...

haha..kan dah melepas..
tapi mangges pon tekaan tak tepat..

manggosteen said...

haha..kan dah melepas..
tapi mangges pon tekaan tak tepat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails