manggester

Saturday, December 18, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh



yeah! join GA lagi..kan aku cakap minggu ni aku sangat rajin untuk menjoin contest serta apa-apa saja yang berbentuk contest atau GA..kali ini setelah di-tag oleh mat_din di dalam Give Away Terbang Jauh-Jauh anjuran blogger EDY..

GA ini mudah saja..korang perlu buat entry bertajuk macam kat atas tu..kemudian tag kawan-kawan ikut suka korang..yang penting mesti jadi pengikut blog edy ni..yang bestnya..hadiahnya banyak..ada 30 hadiah..boleh pilih kowt..hehehehe..kalau boleh la kan aku nak fridge magnet dari beijing tu..haha..

ok..aku nak tag secara rambang..mereka yang bertuah adalah : alynzs atie fyna

9 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

alynna said...

lucky me ;-) thnks

manggosteen said...

@edy: ok! tq gak..

@alynna: haha..join2..

dikdah said...

cantek banner tuh..muke org gune huruf2

manggosteen said...

@dikdah: haah..tuan blog tu buat kot..join la contest dia tu..untung sabut timbul..

atie said...

sudah join~(^_^)

butterflyana said...

Good Luck! ;)

manggosteen said...

@ atie: gud2..

manggosteen said...

@butterflyana:thanks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails