manggester

Monday, September 20, 2010

aku dapat anugerah ABP2010..



assalamualaikum..disini saya nak ucapkan terima kasih kepada ibu dan ayah saya sebab banyak menyokong..kepada pihak media yang sentiasa ambil berat tentang saya..kepada peminat-peminat..i love u olls..tanpa anda siapalah saya..*sob2* (kononnya ngah lap air mata terharu ni)

haha..eceh..terpoyo cam dapat award ABP lak..sebenarnya aku baru dapat award dari blog cOntenganku sebab aku jadi pengikutnya yang ke seratus..huh..bangga betul aku..walaupon hanya sekadar gambar kucing ,tapi ia adalah penghargaan tuan belog kepada pengikutnya..



betol kata tuan belog untuk capai pengikut sampai seratus
bukan nya senang untuk beloger2 kecil-kecilan seperti kita ni..




:: terima kasih kembali kepada cik bella utk award ni..
aku suka post dia yang ni > click

2 comments:

beLLa said...

wah! gud gurl! ehh, gud boy!
lincah anda buat ye ;D

btw,i love cat! 2 yang sempat buat guna gambar kuceng tuh. hee~

manggosteen said...

haha..saja lepak2 td..
tak de keje..
terus post..
hoh..nnt kucen tu mkn hamster kat belog tu..
haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails