manggester

Wednesday, November 17, 2010

Noh Hujan dan Mizz Nina bertunang!


assalamualaikum..salam aidil adha buat semua..aku menaip dengan tangan yang agak menggigil kerana mengerah tenaga menentang lembu korban tadi..baru aku tau macam mana keadaan orang yang parkinson tu..gigil macam vibrate henset..hehehehe..

ok..tadi balik dari menumbangkan 5 ekor lembu *aku sekadar watak sampingan aje* aku terus mandi..sebab bau badan aku hampir sama dengan kehebatan bau lembu..tahi lembu sudah seperti contengan celorang kat baju aku..eeiiiuuu..haha..kemudian aku terus meng'on'kan laptop abang aku ni..*selalunya aku tak update blog kalau time cuti..sebab rumah aku tak ada pc dan tenet* dan aku terus buka kosmo online ..tiba-tiba aku terbaca satu berita tentang bakal finalis anugerah juara lagu nanti iaitu noh hujan..

seperti tajuk yang telah aku taip ,ia berkaitan dengan pertunangan noh bersama mizz nina yang begitu glamer dengan lagu 'what r u waiting 4'..aku teliti berita tersebut dan mendapat tahu mereka bertunang secara senyap-senyap kerana menurut perintah keluarga..diorang bertunang 6 november lepas..tapi baru-baru ni je noh buat pengumuman kerana menghormati pendirian keluarga masing-masing..

tambah noh lagi..mereka akan menikah pada 1 julai 2011 bersamaan dengan tarikh lahir mizz nina juga..dia merasakan tarikh itu amat sesuai kerana kepadatan jadual karier masing-masing..

ok..tahniah kepada noh dan mizz nina..semoga berbahgia selalu dan berjaya didalam karier masing-masing..rujukan | kosmo online:: benda baik jangan dilengah-lengahkan..
what are u waiting for kan?

2 comments:

dayangredzuan said...

mangges macam sedih je miz nina tu tunang dgn noh?

manggosteen said...

sedih sbb dia tak jemput je..
ahahaha..mizz nina tu sek si sgt le..
tergugat iman..akakaka..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails