manggester

Tuesday, November 2, 2010

Concert Born 4 Nature @uThm

dalam entry yang lepas-lepas-lepas aku ada promote pasal konsert ni kat belog ni..konsert ni dah pun berlaku pada 9 oktober hari tu..(sebenarnya ni cerita lapuk) hehe..aku pada malam tu telah ditemani oleh beberapa orang kawanku..tetapi selepas beberapa lagu aku telah pun menyelinap kehadapan supaya dapat melihat wajah ana raffali dengan lebih jelas (serius cun!)..time tu hanya aku dan kawan TiJB aku dulu (wan manap) je berjaya menyelit ditengah kesesakan orang ramai tu..

ni adalah geng2 teknikal pesta konvO dan awek tu tak ada
kaitan lansung dengan kami mahupun aku

ini dia awek cun hujan bunga di batu pahat!


tiada bintang...!by Azlan n Typewriter

serius aku naik sheikh bila dengar lagu isabella!

abang man kidal yang rawk!

ni geng2 teknikal lagi!

hadiah dari ana!

aku bersama aidit alfian!

dan yang teristimewa!


bagi penutup entry ni mari kita layan kekasih ku ini..aiceh!




p/s gambar ni aku ambil dari bob teknikal !

:: tolong ingatkan aku
hantar report psm
present psm
balik kampung raya haji

12 comments:

MASA said...

amy search dah ada kedai mkn sndiri pun nyanyi lagi tu

manggosteen said...

haha..demi peminat kowt!

Anna Boleyn said...

wow bestnya jumpa anna rafali!! anna boleyn tak mo jumpa ke? hehe ;p

manggosteen said...

anna boleyn pon boleh...
dtg la wat konsert kat sini..
hehe..

ucent said...

k la tu ngan ana...i nk kua ngan lisa jap lg..g poco2..awwww

manggosteen said...

kepada encik ucent..
ini adalah amaran pertama dan terakhir..
sila jg ganggu lisa ku sayang!
kalau nak rasa kepala tu boco sila lah cuba!
haha..

Fahmi Raazali said...

huhu... ape je lgu si ana tu yg best... aku xtau pun lagu ape yg best... tp kawan2 aku rami je yg minat si ana tu... kecuali aku... :-D

manggosteen said...

byk lagu dia yg best..
ko cari album 'ketika aku kecil'..
best2..cam tolong ingatkan aku..ketika aku kecil..bentes..hujan bunga diKL..
g la cari..

zuzairi said...

ganmbar ak xde,...x adilll
dg le ak project manager...

manggosteen said...

projek manager la sangat..
stakat dok melepak kat bilik gerakan !

ciketon fazya said...

tgh layan lagu ana raffali ngan suhaimi meor hassan...

ops lupa bgi salam...
assalamualaikum

manggosteen said...

waalaikumussalam..

haha..lagu tu best gak..
byk nasihat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails