manggester

Wednesday, November 24, 2010

CONTEST PECAH TABUNG



huh..pagi-pagi ni aku terbaca satu contest yang amat menarik dan simple..contestnya bertajuk contest pecah tabung..yea..tuan contest ni nak pecahkan tabung nya..jadi dia minta kita teka berapakah nilai seluruh isi tabungnya..

kalau korang nak join boleh la ke belog ni:

warna-warni kehidupan


syarat-syaratnya mudah saja..jadi pengikut blog tu dan hantar jawapan kat entry blog tu juga!



:: dah lama aku tak pecah tabung..
sebab dah lama aku tak menabung!

8 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

samelah..da lame xmenabung..hahaha..btw,goodluck la.. ;p

manggosteen said...

haha..kecik2 je rajin menabung..dah besa ni mls lak..
join la..ada masa lagi nih..

✿....rossa alina....✿ said...

alaa..nk join tp kompem kalah..xpe la..encik manggosteen join..kalo menang share dua ye??hahahahaha..ade penyokong ni.. ;p

manggosteen said...

tak cuba tak tau..
sedangkan malaysia pon boleh kalahkan india hoki sukan asia..
inikan pula contest kat blog...
ahahaha..

Pinky Pixie said...

gd luck.

menang jgn lupe share kwan2 blogger.

hehe

manggosteen said...

Pinky: haha..cuba nasib je dulu!
insyaAllah tak lupa

BIONIC WOMEN said...

terima kasih join kontest ni ek..
esok jawapan akan diumumkan...
tunggguuuuuuuuu

manggosteen said...

ok..akan kutunggu.!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails