manggester

Tuesday, January 18, 2011

Najwa Latif


Siapa najwa latif ni? gadis mana lak ni? adakah dia kekasih mangges?

jom kita terjah!

Najwa latif adalah seorang gadis comel berasal dari Batu Pahat dan berusia 16 tahun..kot..
aku first time dengar nama dia dari blog mana ntah aku tak ingat..
suara dia boleh tahan gak..main gitar pun boleh..
muka..market gak..kalau aku komposer aku amek dia jadi artis lak..
mana tau kot-kot boleh lawan ana raffali untuk AJL26 nanti..

ini adalah lagu beliau sendiri



dan ini lagu nyanyian beliau yang paling aku suka..



layan~



::erm..dia bukan
kekasih mangges!

8 comments:

aleen aiden said...

baru tau pasal die kat mase bw tadi.heh~

manggosteen said...

sedap kan suara dia..lemak2 skit..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy folo blog ini..semoga beliau jadi artis yg serba boleh...

My Little Diary said...

salam,

najwa.. sedap nama tu, sesedap jgk sora dia...

manggosteen said...

waalaikumussalam..thanks..

harap2 dia berjaya..

manggosteen said...

@My Little Diary :betul tu..muka pun sedap mata memandang..ahahaha

Fahmi Raazali said...

hehe... ok gak suara dia... hehe... pakai broadband kat hostel ni aku jarang masuk youtube... huhu jaga bandwidth...

manggosteen said...

suara dia best..

haha..apsal ko tak pakai wifi u aje?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails