manggester

Monday, January 24, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !


Contest lagi..
klik banner untuk join!

Klik sini



Disebabkan contest kali ini adalah tentang gambar hitam putih yang paling cool. Jadi,aku mempertaruhkan gambar peti aiskrim yang COOL disamping jejaka kacak yang HOT!



Kepada kawan-kawan yang cool, sila libatkan diri dalam contest ini. Kerana ia menawarkan hadiah bernilai RM100. Tapi kita kena beritahu hadiah apa yang kita mahukan. Kalau aku menang RM100 aku nak:

  1. Ais krim Walls gold siries '3 perasa' yang COOL bernilai RM30 (aku mampu habiskannya).
  2. Kasut baru untuk kekuliah dan praktikal nanti supaya aku yang HOT ini kelihatan lebih COOL bila memakainya +-RM70 (kasut abang aku yang aku rembat 4tahun lepas dah nak punah).


aku nak tarik d_tieah, adamxis, hakim, mimie dan cuna untuk join contest ini!


:: 2,3 hari ni banyak
cerita tentang 100

7 comments:

d_tieah said...

Gd luck ek..
Wah, giler lah kuat mkn aiskrim ko ni..
Tp mmg sedap kan kalo mkn time pns2..

manggosteen said...

haha..eskem mmg best woo..lagi2 kalau coklat/vanila..pergh..

ko join la gak..mana tau kot2 boleh dpt rm100..

apisv2 said...

gudluck ea;)

manggosteen said...

@apisv2 :thanks..

Fahmi Raazali said...

mcm gambar kat pesta konvojek... huhu last pengalaman jual2 ni waktu kelas usahawan time diploma dulu... :-)

manggosteen said...

@fahmi:mmg gamba pesta konvo..tapi bukan yang dulu..ni 2tahun lepas punya..kedai amoi lias ngan zul..diorang jual eskrem..

siti fatimah said...

salam..hye.tq join ye :) good luck

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails