manggester

Wednesday, October 6, 2010

aku sibuk!

berat badan ku..berat lagi kepalaku..

hurm..itu je la ungkapan yang boleh aku ungkapkan buat masa ni..

giler..! banyak kerja..tapi aku tak tau nak mulakannya..

serabut..! otak aku dah berpintal-pintal dah ni..

fyp..project design..project finite..hadoi..semua kena siap dalam masa 2 minggu ni..aku dah rasa macam nak drop semua je..tapi tarikh drop dah lama tutup..apa yang perlu aku buat sekarang adalah..tenangkan minda..buat slow2 tapi secara pantas..

satu lagi..pesta konvo..perkara yang sedang cuba menyesakkan kepala aku selama seminggu ni..aku harus bekerja secara baik serta menjalankan tanggungjawab yang telah diberikan..

Ya Allah! beri lah kekuatan kepada diriku ini..



:: dalam masa 2 minggu ni aku agak sebuk..

mungkin belog ini akan ditinggalkan keseorangan..

harap2 korang boleh temankan dia ye..

aku akan try2 cuba luangkan masa bersamanya..


4 comments:

zuzairi said...

org lain pun sibuk jgk.....

Fahmi Raazali said...

ko terlibat dgn pesta konvo ker?
aktif gila mu masuk degree nie yek... good work :-D

manggosteen said...

ezu aka impian..sebok la ko..


fahmi..haah..aku jd kuli org je..org laen yg aktif..aku tolon2 je..

Amy Syaquena said...

salam..

Amy datang bertandang di malam hari sambil nak serahkan awards, jemput ambil awards di sinar raudah ye...

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/best-friend-awards.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails