manggester

Friday, August 19, 2011

MAK BUAT HO..HO...HOLICK ERK ?


Di suatu pagi yang hening ketika orang lain masih diulit mimpi, seorang ibu awal-awal lagi sudah pun menyiapkan juadah bersahur untuk keluarganya. tanpa ada keluh kesah, si ibu sanggup mengorban masa tidurnya demi menjamin suami dan anaknya dapat bersahur untuk menunaikan ibadah puasa.

setelah semua juadah terhidang diatas meja, si ibu pun segera mengejutkan suami tercinta serta anaknya yang sentiasa menjadi pengarang hati si ibu. sayu si ibu melihat anaknya yang masih mengalir air liur basinya.

Ibu : Alim bangun lim. makan sahur ni.

Alim yang masih menarik selimut lalu bertanye pada ibu nya.''MAK BUAT HO. HO. HOLICK ERK ?''

dengan mesranya si ibu pun menjawab, "HO. HO. HOTAK engkau. bangun cepat!


:: aku edit dari status facebook kawan aku.

5 comments:

ArELeEz said...

muahaha.. amik ko alim! ;P

manggosteen said...

@ArELeEz:ahaha..nak sgt ho ho holik..kekkee

d_tieah said...

Bongok~ Hehehe..

manggosteen said...

@d_tieah:ahahaha..baik buat iklan ni daripada tgk iklan kat tv tu..kekeke

Fina Fento said...

hahaha..ho ho ho hotak hang. bangun cepat!

hahaha. sabo je lah kalo liza hanim tengok line yang diorang ubah ni :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails