manggester

Friday, August 5, 2011

Berita gembira buat para muslimat yg TIDAK SUKA BERTUDUNG!

Assalamualaikum..

Ada sumber mengatakan bahawa Islam tidak mewajibkan pun anda untuk bertudung. Wohaa! Ini bukan ajaran sesat!. dan ini buka cobaan. ini betul-betul.

Tapi Islam mewajibkan semua wanita untuk menutup aurat. jadi kepada mereka-mereka yang tidak suka memakai tudung, tak kesah lah anda hendak memakai langsir , selimut , karpet atau tudung saji sekalipun. Janji rambut tertutup dan dilabuhkan ke dada dan semua aurat perlulah ditutup dengan elok.

aku cilok gambar tudung alien ini dari google.



aku copy, edit dan paste dari : timun's blog

4 comments:

Finaz Jaafar said...

mmg pelik fesyen tudung ct tu =)

cik fara said...

tak pernah dengar lagi pasal ni.nanti nak tengok blog timun tu. thanks bagitau.

manggosteen said...

@Finaz Jaafar: haha..lawak je tudung dia..


@cik fara:ok....

Fahmi Raazali said...

bertudung mesti tutup dada... klu dh fesyen tudung saji... bahagian dada tu nanti nak tutup pakai apa?

tak kan nak bungkus pakai kain langsir kot...

huhu... alang2 bertudung... biar tutp aurat betul2... tak gitu :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails