manggester

Saturday, February 19, 2011

Segmen senyum tak nampak gigi


Dipagi sabtu yang indah ini aku sengsaja tengok blog-blog yang aku follow..kendian aku terjumpa satu segmen best yang disertai oleh amy syaquena tuan kepada blog sinar raudah. sebenarnya segmen ini adalah anjuran muazatul adawiyyah.

cara nya kita perlu letakkan gambar senyum tak nampak gigi sebagai gambar penyertaan. kemudian post link kat blog dia la..macam biasa..tarikh tutupnya adalah 27/2 ni..



jadi inilah gambar senyum tak nampak gigi yang aku pertaruhkan.. dengan senyuman penuuh godaan beserta kopiah haji..haji..haji..mustapha aku membakar sotong dengan jayanya pada raya 2 tahun lepas..


pesanan khidmat masyarakat: aku bukan imam muda yang dicari-cari oleh ustaz hassan mahmud al-hafiz tu..ahhahaha

7 comments:

Amy Syaquena said...

wah cepatnya...bagusnya awak anyway thanks ye ada juga yang sudi menjawabnya..good luck ok

manggosteen said...

haha..saja2 je..terjumpa gambar raya 2 tahun lepas..terus join..

muas said...

nk sotong tuhh,.sedap ouh,.thanx join,.good luck!

manggosteen said...

@muas:ahahaha..sotong tu dah abes pon dalam perut..

Budak Melayu said...

ni kat rumah ko ke...

knp aku tgk ko mcm gempal semacam je kat gmbar tu... huhu..

manggosteen said...

kat umah aku la..kat taiping..hidop senang..mmg badan naik..akakkaka

fizalinolie said...

Singgah dan follow awk... Nanti kalau ada masa singgahlah ke blog saya ek. keep in touch :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails