manggester

Thursday, February 24, 2011

kan aku dah cakap..RM20 untuk 2 gol saja la..


Tadi pasukan Malaysia B-23 kita berjaya menewaskan Pakistan dalam perlawanan pusingan pertama kelayakan Olimpik London dengan jaringan 2 berbalas kosong..dalam post sebelum-sebelum ini aku ada bagitahu kalau kita bayar Rm 20,Malaysia akan score 2 gol..kalau kita bayar Rm30 maka diorang akan score 3 gol la..jadi tiket untuk masuk menonton perlawanan tadi adalah RM20 maka, kita score 2 je la..jangan mintak lebih-lebih lak walaupun Pakistan main 10 orang je..

apa-apa pun good game dari pasukan kita ..dan harap-harap di Pakistan nanti kita dapat menambah lagi jaringan kita itu..Malaysia boleh!!

4 comments:

d_tieah said...

Eh, sengal..
Hahahahahahaha..
Ya ya ya, aku ingat post ko dulu2..
Tapi mmg aku dah agak 2 gol gak tadi..
Harimau Muda mmg hebatlah kan..

manggosteen said...

@d_tieah:ahahaha..betulkan aku ckp..rm20 utk 2 gol je la..
tapi diorg hebat gak la..cuma kena pekemas forward sikit..idea nk score tu kurang..

d_tieah said...

Dah cukup RM20 untuk 2 gol kan?
So, nak score ape lagi..
Bertahan je lah di separuh masa kedua..
Hahahaha..

Entry Terbaru: Masturah Abu Bakar Sangat Popular Dari Ben Ashaari

manggosteen said...

ahaaha..senang je kira..kalau rm30,3gol la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails