manggester

Monday, May 3, 2010

gAtheRing uNtuK sTudenT AyER MoLEk JB bATch 87


hurm..petang tadi lebih kurang pukul 5.38p.m. aku mendapat panggilan telefon dari seorang rakan lama yang aku save namanya kat k810i aku ni sebagai MRazif..nama dia razif dan M tu adalah kod untuk geng2 sekolah rendah kebangsaan ayer molek johor bahru..kat sekolah tu la aku belajo dari darjah 1 sampe le ke abes upsr..aku benci upsr..sebab ia menjatuhkan imej aku sebagai seorang pelajar yang selalu dapat numbe satu kat sekolah..haha..

ahh..!!dah jauh dah aku mengarut ni..panggilan tadi tu adalah untuk mereka menghantar laporan meeting gathering kitorang..diorang yang meeting..tapi report kene anto kat aku..haha..macam bos lak..diorang dah set tarikh, masa ngan lokasi pertemuan..antara ahli yang hadir meeting tadi adalah razif,hilaleeyah ngan syammil..detail pasal projek tu ada kat bawah ni..

tarikh : 9 mei 2010
masa : 8/9 a.m.

lokasi : teluk danga jay bee

dalam meeting tu juga diorang merancang nak kumpol kul 7 pagi sebenarnya..tapi lepas aku mendapat laporan meeting tu aku minta diorang ubah masa nya..sebab ..maklum la kalu pagi2 ni masing2 liat sket ..haha..lagipon aku jauh dari situ..so,ada la alasan ..lepas berkumpol kat danga bay,diorang bercadang nak g desaru atau tg.balau..nak wat bbq katanya..aku berfikir sejenak..ok la kot..selain tu aktiviti2 laen akan ditentukan pada masa pertemuan tu..

aku amat berharap agar projek ni berjaya le..sebab mengikut kiraan aku..sudah hampir 11 tahun aku tak jumpe geng2 sekolah ayer molek ni..teringin gak nak sembang2 'nestolgia' lama ngan diorang..kompom lawak punye..haha..

ok geng..c u there..

2 comments:

Farid Fernandez said...

nak ikut boleh tak? :)

manggosteen said...

haha..farid..ko dak ayer molek gak ke??
kalu ye boleh aje..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails