manggester

Tuesday, August 14, 2012

offday


termenung aku di beranda rumah.sekali-sekali aku kuis kuku yang terjatuh di tangga lepas aku potong tadi.

'menung makwe kat tepeng ke cik zul?',suara kak miah sebelah rumah memberhentikan lamunan aku.

'haha.takde la.baru lepas kepit kuku ni',aku jawab sambil melihat kuku sendiri.

'ingatkan teringat buah hati kat kampung.ye la.kan jauh kuantan ngan taiping tu',ayat kak miah ni dia dah guna time pertama kali dia tegur aku lepas aku berpindah ke sini.

'haha',aku hanya ketawa.tak ada jawapan sebenarnya dalam benak fikiran aku tentang hal ini.

Tak lama kemudian kak miah masuk semula ke rumah.mungkin kerana bosan dengan jawapan haha aku tadi.

Lalu aku pun masuk semula kerumah dan menaip entry ini.off day dihari selasa ni bosan juga rasanya.

2 comments:

ArELeEz said...

kepit kuku ke ketip kuku? ;P

manggosteen said...

err..ntah.mana mana pun boleh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails